Grannsamverkan startas upp

Då det visats ett större intresse för att tillsammans i föreningen starta upp en grannsamverkan annordnas två introduktionstillfällen.

Publicerad 2021-09-24 12:48

Under informationsmötet i förra veckan gällande de inbrottsincidenter som skett i föreningen så uttryckte flertalet medlemmar viljan att delta i en grannsamverkan. Där syftet är att ta ett "varv" genom de allmänna utrymmen för att säkerställa att allt är OK.

Styrelsen kommer därför för de intresserade anordna informationsrundor där vi går igenom ytorna och visar runt, så att alla blir bekanta med utrymmena att man vet vad man skall titta efter. Tillfällena då dessa informationsrundor erbjuds är följande: (samling på innergården)

 

Kontaktperson i styrelsen är Valon vilket nås genom styrelsen@brfgripenorebro.se 

Brf Gripen 1 i Örebro

I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med sina 84 lägenheter. Med närhet till bl.a. centrum, mataffärer, gym, racketcenter, grönområden, golfbana och universitet. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen.

Felanmälan

Anmälan vid fel eller problem görs till olika företag beroende på fel/problem. På sidan Felanmälan finns mer info och kontaktuppgifter.

Läs mer

Styrelsen

Kontakta styrelsen genom e-post styrelsen@brfgripenorebro.se vid frågor eller förslag. Vid akut angelägenhet eller problem se istället sidan Felanmälan.

Läs mer

Flytta IN/UT?

På sidan "In-/utflytt eller sambo" finns tips på saker att tänka på för dig som ska flytta in till eller ut från föreningen.

Läs mer

  Admin   Hitta Brf

Brfify.se - Digitala tjänster för moderna brf:er!