Vill du delta i styrelsearbete?

Till hösten är det årsstämma och då ska vi välja en ny styrelse. Engagera dig i föreningen och meddela ditt intresse till valberedningen!

Publicerad 2021-08-07 17:49

Valberedningen informerar:

 

Hej föreningen!

Till hösten är det dags för vår årsstämma då en ny styrelse ska väljas för det kommande året.

Valberedningen (dvs. jag) kommer att ha ett förslag till ny styrelse att presentera i kallelsen som kommer ut omkring tre veckor före årsstämman. Enligt våra stadgar kan styrelsen som minst bestå av 3 ledamöter och som mest 5 ledamöter + 2 suppleanter.

Är du intresserad av en plats i föreningens styrelse eller vill veta mer om vad styrelsearbetet innebär? Hör av dig till valberedningen via telefon eller mail:
072 - 7432160
jimmy.bergkvist94@gmail.com

Brf Gripen 1 i Örebro

I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med sina 84 lägenheter. Med närhet till bl.a. centrum, mataffärer, gym, racketcenter, grönområden, golfbana och universitet. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen.

Felanmälan

Anmälan vid fel eller problem görs till olika företag beroende på fel/problem. På sidan Felanmälan finns mer info och kontaktuppgifter.

Läs mer

Styrelsen

Kontakta styrelsen genom e-post styrelsen@brfgripenorebro.se vid frågor eller förslag. Vid akut angelägenhet eller problem se istället sidan Felanmälan.

Läs mer

Flytta IN/UT?

På sidan "In-/utflytt eller sambo" finns tips på saker att tänka på för dig som ska flytta in till eller ut från föreningen.

Läs mer

  Admin   Hitta Brf

Brfify.se - Digitala tjänster för moderna brf:er!