Nya portkoder!

  Viktig nyhet!

Med anledning av flera incidenter med obehöriga i fastigheten byts alla portkoder ut från och med söndag. Precis som vanligt finns portkoderna i appen för inloggade medlemmar.

Publicerad 2022-08-04 18:00

Senaste veckorna har styrelsen fått kännedom om flera incidenter där obehöriga har befunnit sig i fastigheten med mera. Med anledning av detta och en längre trend ändras portkoderna med kort varsel.

De nuvarande portkoderna fungerar till och med söndag eftermiddag då de nya koderna börjar fungera. De nya portkoderna syns redan nu i föreningens app under ”Åtkomst” (nyckel-ikon på startsidan). Kontakta styrelsen om du inte har möjlighet att använda appen.

Som alltid tänk på att dela portkoderna med omsorg och säkerställa att dörren stängs & låses efter dig.

Brf Gripen 1 i Örebro

I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med våra 84 lägenheter. Med närhet till bl.a. centrum, mataffärer, restauranger, gym, racketcenter, grönområden, golfbana och universitet. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen som ständigt strävar efter att bli bättre.

Felanmälan

Anmälan vid fel eller problem görs till olika företag beroende på fel/problem. På sidan Felanmälan finns mer info och kontaktuppgifter.

Läs mer

Styrelsen

Kontakta styrelsen genom e-post styrelsen@brfgripenorebro.se vid frågor eller förslag. Vid akut angelägenhet eller problem se istället sidan Felanmälan.

Läs mer

Flytta IN/UT?

På sidan "In-/utflytt eller sambo" finns tips på saker att tänka på för dig som ska flytta in till eller ut från föreningen.

Läs mer

  Admin   Hitta Brf

Brfify.se - Digitala tjänster för moderna brf:er!