Du är det viktigaste skyddet!

  Viktig nyhet!

Oavsett tekniska installationer behöver vi alla hjälpas åt att hålla uppe säkerheten i fastigheten. Här följer några saker alla boende behöver tänka på.

Publicerad 2022-08-05 18:00

Alla boenden i föreningen behöver löpande bidra till säkerheten i fastigheten genom bland annat att:

 

 

 

 

 

Som tidigare förmedlats har en rad åtgärder gjorts för att öka säkerheten i fastigheten. Men oavsett hur många som har gjorts och kommer att göras är ”säkerhetskedjan” inte starkare än sin svagaste länk, därför behöver alla boende bidra till säkerheten i fastigheten. 

Brf Gripen 1 i Örebro

I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med våra 84 lägenheter. Med närhet till bl.a. centrum, mataffärer, restauranger, gym, racketcenter, grönområden, golfbana och universitet. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen som ständigt strävar efter att bli bättre.

Felanmälan

Anmälan vid fel eller problem görs till olika företag beroende på fel/problem. På sidan Felanmälan finns mer info och kontaktuppgifter.

Läs mer

Styrelsen

Kontakta styrelsen genom e-post styrelsen@brfgripenorebro.se vid frågor eller förslag. Vid akut angelägenhet eller problem se istället sidan Felanmälan.

Läs mer

Flytta IN/UT?

På sidan "In-/utflytt eller sambo" finns tips på saker att tänka på för dig som ska flytta in till eller ut från föreningen.

Läs mer

  Admin   Hitta Brf

Brfify.se - Digitala tjänster för moderna brf:er!