Förhindra flugor vid matavfall

  Viktig nyhet!

Under sommaren är det extra viktigt att alla boende viker ihop matavfallspåsarna ordentligt så att vi slipper flugor.

Publicerad 2022-07-05 18:00

När sommaren kommer är det extra viktigt att ta hand om matavfall på ett bra sätt för att slippa obehaglig lukt och problem med flugor och andra ovälkomna överraskningar. Det är mycket viktigt att vika ihop påsarna ordentligt! Så länge flugorna inte kommer åt matresterna så kan de inte lägga ägg.

Att tänka på i sommar:

 

Läs mer om återvinning & sopsortering på sidan "Soprum & avfallshantering" eller på Örebro kommuns webbsida.

Insektsdödare & flugfångare

I soprummet sitter en elektrisk insektsdödare uppsatt på väggen och är sedan i förra veckan igång. Som komplement till denna hängs även flugfångare/flugspiral upp vilket har en klibbig yta där insekter fastnar. Kombinationen har visat sig vara lyckosam tidigare år, insektsdödaren för de större insekterna och flugfångaren för de små flugorna/bananflugor.

Brf Gripen 1 i Örebro

I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med våra 84 lägenheter. Med närhet till bl.a. centrum, mataffärer, restauranger, gym, racketcenter, grönområden, golfbana och universitet. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen som ständigt strävar efter att bli bättre.

Felanmälan

Anmälan vid fel eller problem görs till olika företag beroende på fel/problem. På sidan Felanmälan finns mer info och kontaktuppgifter.

Läs mer

Styrelsen

Kontakta styrelsen genom e-post styrelsen@brfgripenorebro.se vid frågor eller förslag. Vid akut angelägenhet eller problem se istället sidan Felanmälan.

Läs mer

Flytta IN/UT?

På sidan "In-/utflytt eller sambo" finns tips på saker att tänka på för dig som ska flytta in till eller ut från föreningen.

Läs mer

  Admin   Hitta Brf

Brfify.se - Digitala tjänster för moderna brf:er!