Boka in 5/6 i kalendern!

Alla medlemmar är varmt välkomna söndag 5 juni på fixarstund, korvgrillning och infomöte kring satsningar.

Publicerad 2022-05-11 18:00

Fixarstund 🦺

Den dagliga driften och skötseln av föreningen utförs av leverantörer som nuvarande eller tidigare styrelser upphandlat. Men det finns även några saker som ingen leverantör är avtalad att utföra och därför föreningen själva behöver göra. Händig eller ej, alla medlemmar är välkomna att hjälpa till! Samling 15:00 på innergården.

Korvgrillning 🌭

Efter att fixat och ordnat fint startar vi, cirka 16:00, grillen och bjuder på korv med bröd samt tillbehör. Alkoholfri dryck erbjuds men det går även bra att ta med sig egen dryck. Passa gärna på att mingla med dina grannar!

Anmälan krävs så att rätt mängd mat & dryck köps in. Anmäl din lägenhet enkelt via appen under Kö & intresse senast 2/5.

Infomöte satsningar 📣

Efter korvgrillningen samlas vi, cirka 17:00, i källaren 23A för att tillsammans prata om tilltänkta satsningar rörande lokaler och energi. Dörr från innergården kommer vara uppställd så kommer medlemmar direkt rätt. Styrelsen inleder med att berätta och visa om tilltänkta satsningar (lokaler & energi) och medlemmar är sedan varmt välkomna att ställa frågor och ge feedback.

 

Observera att dagen är för medlemmar och dess samboende!
Det går bra att vara med på endast delar av dagen.
Eventuella frågor ställs till styrelsen@brfgripenorebro.se
.

Brf Gripen 1 i Örebro

I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med våra 84 lägenheter. Med närhet till bl.a. centrum, mataffärer, restauranger, gym, racketcenter, grönområden, golfbana och universitet. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen som ständigt strävar efter att bli bättre.

Felanmälan

Anmälan vid fel eller problem görs till olika företag beroende på fel/problem. På sidan Felanmälan finns mer info och kontaktuppgifter.

Läs mer

Styrelsen

Kontakta styrelsen genom e-post styrelsen@brfgripenorebro.se vid frågor eller förslag. Vid akut angelägenhet eller problem se istället sidan Felanmälan.

Läs mer

Flytta IN/UT?

På sidan "In-/utflytt eller sambo" finns tips på saker att tänka på för dig som ska flytta in till eller ut från föreningen.

Läs mer

  Admin   Hitta Brf

Brfify.se - Digitala tjänster för moderna brf:er!