Redo för våren!

Styrelsen har beslutat att teckna avtal med Trädgårdstjänst i Örebro för skötsel av innergården. Det blir även blomkrukor utanför huvudentréerna som planteras om varje vår, sommar & höst.

Publicerad 2022-03-02 18:00

Efter gedigen upphandling och utvärdering har styrelsen fattat beslut om att ingå avtal med Trädgårdstjänst i Örebro AB för yttre skötsel. Avtalet skräcker sig 1 år i taget med start 1/4 och innehåller skötsel av innergården och dess växtlighet. Exempelvis gräsklippning, ogräsrensning, trädbeskärning och häckklippning. Detta har tidigare skötts av entreprenadföretaget som anlade innergården på uppdrag av Wästbygg till kostnaden av projektet. Den nya utgiften är medräknad i gällande budget.

Blommor vid huvudentréerna

Nytt för detta avtal är att en större kruka med växter kommer att placeras utanför varje huvudentré och flera gånger om året planteras om (vår, sommar & höst). Avsikten är att ge ett trevligt välkomnande med höga ambitioner likt vår fina grönskande innergård.

För dig med uteplats

För de lägenheter som ligger längst ner och har uteplats mot innergården finns där (23 A-E) en häck vilket Trädgårdstjänst kommer att sköta om. Du som boende ska alltså inte beskära häcken.

Brf Gripen 1 i Örebro

I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med våra 84 lägenheter. Med närhet till bl.a. centrum, mataffärer, restauranger, gym, racketcenter, grönområden, golfbana och universitet. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen som ständigt strävar efter att bli bättre.

Felanmälan

Anmälan vid fel eller problem görs till olika företag beroende på fel/problem. På sidan Felanmälan finns mer info och kontaktuppgifter.

Läs mer

Styrelsen

Kontakta styrelsen genom e-post styrelsen@brfgripenorebro.se vid frågor eller förslag. Vid akut angelägenhet eller problem se istället sidan Felanmälan.

Läs mer

Flytta IN/UT?

På sidan "In-/utflytt eller sambo" finns tips på saker att tänka på för dig som ska flytta in till eller ut från föreningen.

Läs mer

  Admin   Hitta Brf

Brfify.se - Digitala tjänster för moderna brf:er!