Cykelparkering även i barnvagnsförråd

Barnvagnsförråden i föreningen används mycket lite och styrelsen har därför beslutat att även cyklar får parkeras i dessa rum.

Publicerad 2021-12-19 18:00

Varje entré

I källaren för varje entré i direkt anslutning till hissen finns barnvagnsförråd vilket är låsta rum med plåtdörr och i veckan även brytskydd. Åtkomst sker dygnet runt med tagg och endast för de i egna entrén.

Cykelställ

Samtliga barnvagnsförråd har senaste veckorna fått cykelställ och snart även markering i golvet så att det är lätt att parkera rätt. Utöver barnvagnar och rullatorer får nu alltså även cyklar parkeras här i mån av plats enligt beslut från tidigare styrelse.

 

Läs mer på sidan "Cyklar".

Brf Gripen 1 i Örebro

I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med sina 84 lägenheter. Med närhet till bl.a. centrum, mataffärer, gym, racketcenter, grönområden, golfbana och universitet. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen.

Felanmälan

Anmälan vid fel eller problem görs till olika företag beroende på fel/problem. På sidan Felanmälan finns mer info och kontaktuppgifter.

Läs mer

Styrelsen

Kontakta styrelsen genom e-post styrelsen@brfgripenorebro.se vid frågor eller förslag. Vid akut angelägenhet eller problem se istället sidan Felanmälan.

Läs mer

Flytta IN/UT?

På sidan "In-/utflytt eller sambo" finns tips på saker att tänka på för dig som ska flytta in till eller ut från föreningen.

Läs mer

  Admin   Hitta Brf

Brfify.se - Digitala tjänster för moderna brf:er!