Stämma genomförd

I måndags kväll genomfördes stämma 2021 där ny styrelse och valberedning valdes samt flera beslut togs. Protokollet finns snart på sidan "Stämmoprotokoll" och här i nyheten följer en summering.

Publicerad 2021-12-08 18:00

En gång om året har föreningen ordinarie föreningsstämma och liksom förra året hölls stämman digitalt (med alternativ). Föreningsstämman är föreningens högst beslutade organ. Protokoll från stämman håller på att färdigställas och så fort det är klart publiceras det i appen på sidan "Stämmoprotokoll".

Nyvald styrelse

Efter årets ordinarie stämma består föreningens styrelse av följande personer och med följande roller efter styrelsens konstituerande:

     
sladjana  Erik Harlefelt
Ordförande
Bor i entré 23 E och arbetar till vardags i IT-branschen som teamleader & lösningsarkitekt inom automatisering, IoT, BI och AI. I föreningens styrelse som ordförande sedan boende tog över efter byggstyrelse.
sladjana  Sladjana Grbic
Sekreterare
Bor i entré 25 och arbetar till vardags inom HR-branschen som HR-konsult & systemförvaltare. I föreningens styrelse som sekreterare sedan boende tog över efter byggstyrelse.
joakim  Joakim Sjönvall
Kassör
Bor i entré 23 D och arbetar till vardags inom IT-branschen som Application Delivery Responsible. Ny i föreningens styrelse men har tidigare erfarenhet från arbete i annan styrelse.
marcus  Marcus Tegen
Ledamot
Bor i entré 23 A och arbetar till vardags inom fastighetsbranschen som teknisk- & kommersiell förvaltare. Ny i föreningens styrelse men har tidigare erfarenhet från arbete i annan brf-styrelse.

Nya styrelsen är taggad på kommande året men består av endast fyra av sju möjliga och kommer behöva prioritera bland aktiviteter.

Nyvald valberedning

Efter årets ordinarie stämma består föreningens valberedning av följande personer:

Stadgeändringar

Stämman röstade ja till tidigare styrelses föreslagna stadgeändringar och dessa ska tas upp även nästa stämma för att då slutligen beslutas och antas.

Mingel & korvgrillning

Innan stämman anordnades mingel på innergården med grillad korv och tillbehör. Minusgraderna till trots gjorde det varma sällskapet att det blev trevligt mingel innan stämman!

Frågesporten

Under minglet och innan stämman anordnades en frågesport / digtial tripspromenad där flera var med och tävlade.Vi säger grattis till Madelene som hade flest rätt och kommer få vinsten, Coop-presentkort på 300kr, i sitt postfack.

Frågor & rätt svar

Frågorna och de rätta svaren presenterades efter att stämman var avslutad och finns även i följande video:

Brf Gripen 1 i Örebro

I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med våra 84 lägenheter. Med närhet till bl.a. centrum, mataffärer, restauranger, gym, racketcenter, grönområden, golfbana och universitet. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen som ständigt strävar efter att bli bättre.

Felanmälan

Anmälan vid fel eller problem görs till olika företag beroende på fel/problem. På sidan Felanmälan finns mer info och kontaktuppgifter.

Läs mer

Styrelsen

Kontakta styrelsen genom e-post styrelsen@brfgripenorebro.se vid frågor eller förslag. Vid akut angelägenhet eller problem se istället sidan Felanmälan.

Läs mer

Flytta IN/UT?

På sidan "In-/utflytt eller sambo" finns tips på saker att tänka på för dig som ska flytta in till eller ut från föreningen.

Läs mer

  Admin   Hitta Brf

Brfify.se - Digitala tjänster för moderna brf:er!