Åtkomst begränsas

  Viktig nyhet!

Söndag 21/11 begränsas taggarna till att endast fungera i nödvändiga utrymmen. Detta som en av flera åtgärder efter inbrott.

Publicerad 2021-11-13 15:00

Var kommer jag in?

I din egna entré

Gemensamma utrymmen

Samt även till utrymme där eventuellt extraförråd finns om detta hyrs.

När sker begränsningen?

Söndag förmiddag den 21 november.

Vad behöver jag göra?

Om du har din cykel eller annan ägodel i utrymme du efter begränsningen inte har tillgång till behöver du innan 20/11 flytta ägodelen. Om du inte har möjlighet att göra detta vänligen kontakta styrelsen.

Varför görs begränsningen?

Efter en rad av inbrott och skadegörelse genomförs en rad åtgärder för att öka säkerheten och tryggheten i fastigheten. En av dessa åtgärder är att begränsa var taggarna fungerar för att exempelvis minska risken vid borttappad tagg. Den inventering av nycklar och taggar som genomfördes visade att många försvunna nycklar och taggar inte anmäls som de ska till Egeryds

Fungerar inte taggen alls?

Om din tagg inte längre fungerar någonstans har du antagligen inte angivit den i inventeringen. Kontakta styrelsen och ange numret på baksidan av taggen. 

Brf Gripen 1 i Örebro

I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med sina 84 lägenheter. Med närhet till bl.a. centrum, mataffärer, gym, racketcenter, grönområden, golfbana och universitet. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen.

Felanmälan

Anmälan vid fel eller problem görs till olika företag beroende på fel/problem. På sidan Felanmälan finns mer info och kontaktuppgifter.

Läs mer

Styrelsen

Kontakta styrelsen genom e-post styrelsen@brfgripenorebro.se vid frågor eller förslag. Vid akut angelägenhet eller problem se istället sidan Felanmälan.

Läs mer

Flytta IN/UT?

På sidan "In-/utflytt eller sambo" finns tips på saker att tänka på för dig som ska flytta in till eller ut från föreningen.

Läs mer

  Admin   Hitta Brf

Brfify.se - Digitala tjänster för moderna brf:er!