Styrelse & valberedning

Styrelse

Efter årets ordinarie stämma 2022-11-01 består föreningens styrelse av följande personer och med följande roller efter styrelsens konstituerande:

   
marcus 

Marcus Tegen, 23A
Ordförande

Arbetar till vardags som fastighetsförvaltare. Varit ett år i föreningens styrelse och har även tidigare erfarenhet från arbete i annan brf-styrelse.

joakim 

Joakim Sjönvall, 23D
Kassör

Arbetar till vardags inom IT-branschen som Application Delivery Responsible. Varit ett år i föreningens styrelse och har även tidigare erfarenhet från arbete i annan styrelse.

sara_malmlov 

Sara Malmlöv, 23B
Sekreterare

Arbetar till vardags som gymnasielärare i engelska. Ny i styrelsen med har tidigare erfarenhet från föreningsliv inom volleyboll.

sladjana 

Erik Harlefelt, 23E
Ledamot

Arbetar till vardags i IT-branschen och leder en specialistgrupp inom analytics & automation. I föreningens styrelse som ordförande sedan boende tog över efter byggstyrelse och kommande år som ledamot.

per_bonerfalt 

Per Bonerfält, 23D
Ledamot

Arbetar till vardags som läkare inom regionen. Ny i styrelsen men har tidigare erfarenhet av förtroendeuppdrag.

sladjana 

Sladjana Grbic, 25
Suppleant

Arbetar till vardags som HR-chef inom industrin och leder även flera nätverk inom HR & ledarskap. I föreningens styrelse som sekreterare sedan boende tog över efter byggstyrelse och kommande år som suppleant.

madeleine_fall

Madeleine Fall, 23D
Suppleant

Arbetar till vardags inom ekonomi som redovisningsansvarig.

 

Kontakt

Kontaktväg till styrelsen vid icke akuta ärenden är e-postadress styrelsen@brfgripenorebro.se

Anmälan av fel eller akuta ärenden görs enligt sidan Felanmälan.

 

Ny valberedning

Det är till valberedningen du vänder dig om du är intresserad av styrelsearbete, att "sitta i" styrelsen. Varmt välkommen att engagera dig!

   
jimmy_bergkvist 

Jimmy Bergkvist, 23E

Arbetar till vardags inom stadsbyggnad som planarkitekt. Även i valberedningen tidigare två år.

Brf Gripen 1 i Örebro

I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med våra 84 lägenheter. Med närhet till bl.a. centrum, mataffärer, restauranger, gym, racketcenter, grönområden, golfbana och universitet. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen som ständigt strävar efter att bli bättre.

Felanmälan

Anmälan vid fel eller problem görs till olika företag beroende på fel/problem. På sidan Felanmälan finns mer info och kontaktuppgifter.

Läs mer

Styrelsen

Kontakta styrelsen genom e-post styrelsen@brfgripenorebro.se vid frågor eller förslag. Vid akut angelägenhet eller problem se istället sidan Felanmälan.

Läs mer

Flytta IN/UT?

På sidan "In-/utflytt eller sambo" finns tips på saker att tänka på för dig som ska flytta in till eller ut från föreningen.

Läs mer

  Admin   Hitta Brf

Brfify.se - Digitala tjänster för moderna brf:er!