App & Facebook-grupp etc.

App

Föreningen har en app som heter Brfify och finns till iPhone/iPad och Android-telefoner/surfplattor. Appen laddas ner gratis från Apple App Store eller Google Play Store och medlemmar kommer snabbt igång genom inbjudan man får av styrelsen på tillträdesdagen. För att lägga till en extra familjemedlem klicka på Inställningar och sedan Dela åtkomst.

I appen finns all information från webbsidan men också nyheter endast synliga för medlemmar, bokningsfunktion, köhantering och felanmälan med mera. Medlemmar kan också få notiser vid olika händelser, exempelvis innan ens bokade tid för pingisbordet och vid viktiga nyheter som störningar, inbrott, stämma osv. Om du saknar inbjudan kontakta styrelsen.

Facebook-grupp

Föreningen har en Facebook-grupp där medlemmar kan kommunicera och styrelsen sprida information från webbsidan/appen. Alla medlemmar och samboende med medlemmar är välkomna att ansluta till gruppen "Brf Gripen 1 i Örebro". Nya medlemmar är välkomna så fort inträde är godkänt. https://www.facebook.com/groups/brfgripen1 

Webbsida

På föreningens webbsida brfgripenörebro.se kan medlemmar läsa såväl viktig som praktisk information och nyheter i vardagen. På webbsidan finns även information för mäklare och intressenter vid försäljning av lägenhet i föreningen. Komplett information finns för medlemmar via appen.

Brf Gripen 1 i Örebro

I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med våra 84 lägenheter. Med närhet till bl.a. centrum, mataffärer, restauranger, gym, racketcenter, grönområden, golfbana och universitet. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen som ständigt strävar efter att bli bättre.

Felanmälan

Anmälan vid fel eller problem görs till olika företag beroende på fel/problem. På sidan Felanmälan finns mer info och kontaktuppgifter.

Läs mer

Styrelsen

Kontakta styrelsen genom e-post styrelsen@brfgripenorebro.se vid frågor eller förslag. Vid akut angelägenhet eller problem se istället sidan Felanmälan.

Läs mer

Flytta IN/UT?

På sidan "In-/utflytt eller sambo" finns tips på saker att tänka på för dig som ska flytta in till eller ut från föreningen.

Läs mer

  Admin   Hitta Brf

Brfify.se - Digitala tjänster för moderna brf:er!