Föreningen

I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med sina 84 lägenheter. Sett till antal lägenheter är föreningen stadsdelens största bostadsrättsförening. Föreningen har närhet till bland annat flera restauranger, mataffärer, gym, racketcenter, grönområden, golfbana, skidåkning, universitet och centrum. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen, läs mer under sidan "Boende".

Föreningen är en så kallad "äkta förening" och äger fastigheten Glidplanet 2 med adresserna Termikgatan 23 A-F och 25. De första medlemmarna flyttade in november 2018.

Tryggt, aktivt & modernt

Nuvarande och tidigare styrelser i föreningen arbetar aktivt med att bibehålla och vidareutveckla ett tryggt och modernt boende för en attraktivt förening och en smidig vardag för medlemmar. Modernt boende genom bland annat medvetet digitaliseringsarbete med fokus på att göra vardagen roligare och enklare för boenden. Tryggt boende genom aktivt arbete med viktiga områden såsom exempelvis ekonomi (förhandling av lån, översyn av kostnader etc.), säkerhet (systematiskt brandskyddsarbete, rutiner för incidenthantering, löpande översyner etc.) och gediget informationsarbete till boende.

Organisationsuppgifter

Organisationsnummer

769631-7135

Postadress

Bostadsrättsföreningen Gripen 1 i Örebro
c/o Egeryds Fastighetsförvaltning AB
Idrottsvägen 31B
702 32 Örebro

E-faktura

Leverantörer kan skicka digital faktura till efaktura@egeryds.se 

(E-faktura är inte möjligt för medlemmar)

Kontaktuppgifter

Styrelsen »
Felanmälan »

Dokument

 

Brf Gripen 1 i Örebro

I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med våra 84 lägenheter. Med närhet till bl.a. centrum, mataffärer, restauranger, gym, racketcenter, grönområden, golfbana och universitet. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen som ständigt strävar efter att bli bättre.

Felanmälan

Anmälan vid fel eller problem görs till olika företag beroende på fel/problem. På sidan Felanmälan finns mer info och kontaktuppgifter.

Läs mer

Styrelsen

Kontakta styrelsen genom e-post styrelsen@brfgripenorebro.se vid frågor eller förslag. Vid akut angelägenhet eller problem se istället sidan Felanmälan.

Läs mer

Flytta IN/UT?

På sidan "In-/utflytt eller sambo" finns tips på saker att tänka på för dig som ska flytta in till eller ut från föreningen.

Läs mer

  Admin   Hitta Brf

Brfify.se - Digitala tjänster för moderna brf:er!