Ventilation

Gemensamma fläktaggregat

Föreningen har tre fläktaggregat i fastigheten som sköts om av tekniska förvaltaren Egeryds och experter på ventilation. Lägenheter har inget eget aggregat i lägenheten utan endast från- och till-luftsdon. Ventilationsaggregatet återvinner värmen i frånluften vid behov kan det även förvärma tilluften.

Ett FTX-system bygger på att man kontrollerar tilluft och frånluft. Ett OVK-protokoll har utfärdats på vårt system för att uppfylla myndigheternas krav på luftväxling inomhus. Det är därför av yttersta vikt att vi själva inte justerar luftflödena genom aggregatet eller ventiler, detta kan orsaka att systemet inte fungerar som det ska och erfordrar att en fackman kommer och justerar in på nytt.

OVK-besiktning

Senaste OVK-besiktningen, besiktning av ventilationen, utfördes 2022-01-20:

ovk_2022

Brf Gripen 1 i Örebro

I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med våra 84 lägenheter. Med närhet till bl.a. centrum, mataffärer, restauranger, gym, racketcenter, grönområden, golfbana och universitet. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen som ständigt strävar efter att bli bättre.

Felanmälan

Anmälan vid fel eller problem görs till olika företag beroende på fel/problem. På sidan Felanmälan finns mer info och kontaktuppgifter.

Läs mer

Styrelsen

Kontakta styrelsen genom e-post styrelsen@brfgripenorebro.se vid frågor eller förslag. Vid akut angelägenhet eller problem se istället sidan Felanmälan.

Läs mer

Flytta IN/UT?

På sidan "In-/utflytt eller sambo" finns tips på saker att tänka på för dig som ska flytta in till eller ut från föreningen.

Läs mer

  Admin   Hitta Brf

Brfify.se - Digitala tjänster för moderna brf:er!