Uteplats & häck

Avgränsning

Uteplatsen sträcker sig fram till kantstenen där häcken/staket börjar och längs med väggar/staket. Observera att vägg/staket och häck tillhör föreningen och alltså inte lägenheten/medlemmen. Se de röda streckade linjerna på bilden nedan för ungefärliga zoner/indelning. Alla medlemmar, uteplats eller ej, ska naturligtvis respektera zonerna och den personliga sfären. 

uteplatsgranser 

Häckar

Den häck som avgränsar uteplatsen mot innergården sköts om av leverantören för yttre skötsel, Trädgårdstjänst i Örebro AB. Häcken ska alltså inte klippas eller skötas om av medlemmar. Styrelsen har beslutat att höjd på häcken ska vara 1,5 meter och det är alltså leverantören som ombesörjer detta. Häcken klipps så att den blir tätare och insynen minskar.

Häcken är av arten avenbok, en av de populäraste häckväxterna i Sverige, och klipps i de så kallade "JAS-månaderna" (juli, augusti & september).

Fasad

Det är inte tillåtet att sätta upp saker på fasaden/väggarna, dessa tillhör föreningen, läs mer här.

Staket

Vid intresse för att sätta upp staket kring uteplatsen kontakta styrelsen. Det är inte aktuellt att sätta staket utanför zonerna på bilden ovan.

Brf Gripen 1 i Örebro

I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med våra 84 lägenheter. Med närhet till bl.a. centrum, mataffärer, restauranger, gym, racketcenter, grönområden, golfbana och universitet. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen som ständigt strävar efter att bli bättre.

Felanmälan

Anmälan vid fel eller problem görs till olika företag beroende på fel/problem. På sidan Felanmälan finns mer info och kontaktuppgifter.

Läs mer

Styrelsen

Kontakta styrelsen genom e-post styrelsen@brfgripenorebro.se vid frågor eller förslag. Vid akut angelägenhet eller problem se istället sidan Felanmälan.

Läs mer

Flytta IN/UT?

På sidan "In-/utflytt eller sambo" finns tips på saker att tänka på för dig som ska flytta in till eller ut från föreningen.

Läs mer

  Admin   Hitta Brf

Brfify.se - Digitala tjänster för moderna brf:er!