Soprum & avfallshantering

sprum_placering 

Föreningen har ett soprum på Termikgatan 23F där de mesta "vardagsavfallet" kan slängas, annat avfall ska lämnas till återvinningscentral av respektive medlem. Åtkomst sker genom tagg och det är förbjudet att lämna sopor utanför sopkärlen!

Matavfall 🍎

Matavfall är allt som blir över efter att du har lagat mat eller det som blivit kvar på tallriken. Det ska läggas i den bruna papperspåsen. OBS! Tänk på att cigarettfimpar, tuggummi och snus inte ska slängas i matavfallet. Tänk även på att enbart slänga matavfallspåsen och dess innehåll, ingen plastpåse runt om matavfallspåsen. Läs mer på örebro.se.

Antal kärl: 4 st x 130 L
Tömning: Måndagar

Restavfall

Restavfall är det avfall som blir kvar efter du har sorterat ut förpackningar, matavfall, grovavfall, elavfall och farligt avfall etc. Läs mer på örebro.se.

Antal kärl: 5 st x 660 L
Tömning: Måndagar

Plast 🥤

Antal kärl: 2 st x 370 L
Tömning: Tisdagar & fredagar

Kartong & pappersförpackningar 🥡

Tänk på att vika ihop kartonger så att kärlen fylls effektivt.

Antal kärl: 3 st x 660 L
Tömning: Tisdagar & fredagar

Tidningar 🗞

Antal kärl: 1 st x 370 L
Tömning: Måndagar

Glas 🍾

Färgat & ofärgat.

Antal kärl: 2 st x 190 L
Tömning: Måndagar

Metall 🥫

Antal kärl: 1 st x 190 L
Tömning: Måndagar varannan vecka

Batterier, glödlampor & smått elavfall 🔋 💡 🎧 

Föreningen har insamling av smått elavfall, vilket är batterier, glödlampor och små elektriska prylar. Är avfallet större än 25 centimeter eller inte får plats i röda kärlen ska du lämna det till en återvinningscentral istället. Läs mer på örebro.se.

Antal kärl: 3 st lådor
Tömning: Varannan månad

Brf Gripen 1 i Örebro

I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med våra 84 lägenheter. Med närhet till bl.a. centrum, mataffärer, restauranger, gym, racketcenter, grönområden, golfbana och universitet. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen som ständigt strävar efter att bli bättre.

Felanmälan

Anmälan vid fel eller problem görs till olika företag beroende på fel/problem. På sidan Felanmälan finns mer info och kontaktuppgifter.

Läs mer

Styrelsen

Kontakta styrelsen genom e-post styrelsen@brfgripenorebro.se vid frågor eller förslag. Vid akut angelägenhet eller problem se istället sidan Felanmälan.

Läs mer

Flytta IN/UT?

På sidan "In-/utflytt eller sambo" finns tips på saker att tänka på för dig som ska flytta in till eller ut från föreningen.

Läs mer

  Admin   Hitta Brf

Brfify.se - Digitala tjänster för moderna brf:er!