Pingisbord

pingisbord_placering

Pandemirestriktioner!
Med anledning av den pågående covid-19 pandemin finns extra regler som alla ska följa.

För att använda pingisbordet ska bokning alltid ske! Misskötsamhet vid upprepade tillfällen innebär förlorad tillgång till lokalen.

I cykelrummet för Termikgatan 25 finns en hörna med fullstort pingisbord som medlemmar kostnadsfritt bokar genom föreningens app. Genom appen kan boende även få notis med påminnelse innan ens bokade tid och vid behov avboka sin tid. Pingishörnan är avskärmad med gardiner i varm gul kulör som utöver att bidra till trivsel även dämpar ljud och fångar upp bollar från att komma in bland tvåvåningscykelställen. Två pingisracketar och tre pingisbollar finns att låna (och är märkta att de tillhör föreningen). Pingisbordet är märkt med text och DNA att det tillhör föreningen.

Regler pingisbord (2021-02-18)

 

pingisbord 

Brf Gripen 1 i Örebro

I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med sina 84 lägenheter. Med närhet till bl.a. centrum, mataffärer, gym, racketcenter, grönområden, golfbana och universitet. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen.

Felanmälan

Anmälan vid fel eller problem görs till olika företag beroende på fel/problem. På sidan Felanmälan finns mer info och kontaktuppgifter.

Läs mer

Styrelsen

Kontakta styrelsen genom e-post styrelsen@brfgripenorebro.se vid frågor eller förslag. Vid akut angelägenhet eller problem se istället sidan Felanmälan.

Läs mer

Flytta IN/UT?

På sidan "In-/utflytt eller sambo" finns tips på saker att tänka på för dig som ska flytta in till eller ut från föreningen.

Läs mer

  Admin   Hitta Brf

Brfify.se - Digitala tjänster för moderna brf:er!