Innergård & lekplats

innergard_placering

Vår gröna, smått kuperade och lummiga innergård omsluts av föreningens u-formade byggnad som också avskärmar innergården från gatan. De mindre barnen i föreningen roar sig gärna i den lilla backen, på gräsmattan eller i lekplatsen. På flera platser finns även papperskorgar utplacerade som töms löpande av föreningens förvaltare. Innergården bjuder även på flera bänkar med sittplatser och flera lampor som tänds automatiskt dygnets mörkare timmar.

Lekplats

Föreningens lekplats består av sandlåda, gungor, gungbrädor och litet hus. Besiktning sker en gång per år och eventuella anmärkningar åtgärdas naturligtvis omgående.

Julgran

Vintertid pryder även en upplyst julgran innergården för att lysa upp i vintermörkret. Efter pandemin ser styrelsen fram emot glöggmingel efter resning av granen.

Grillning på hårdgjorda ytor

På innergården är grillning endast tillåtet med godkända grillar och på hårdgjorda ytor såsom asfalterade-, grus- eller sten-beklädda ytor. Grillning med kolgrill är aldrig godkänt och alltså inte heller andra grillar på gräsmatta eller träbänkar är tillåtet.

Örebros största park

I närmast direkt anslutning till föreningen finns den långsmala parken Hagen som ansluter till den ännu större parken Västra Grönpepparparken. Tillsammans bildar de det största sammanhängande parkstråket i centrala Örebro. Utöver större mängd lekplatser, promenad-/motionsspår, bänkar och grillplatser finns även ett utegym.

Ingen pool & bastu

På "syskonföreningen" Brf Gripen 2s del av innergården finns en utomhuspool, bastuhus och växthus. Dessa är dock inte möjliga att nyttja för medlemmar i Brf Gripen 1 eftersom avtal om nyttjande saknas.

Video & Google Street View

Se en drönar film sommartid och video vintertid »

Klicka här för att se en 3D vy över innergården.

Brf Gripen 1 i Örebro

I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med våra 84 lägenheter. Med närhet till bl.a. centrum, mataffärer, restauranger, gym, racketcenter, grönområden, golfbana och universitet. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen som ständigt strävar efter att bli bättre.

Felanmälan

Anmälan vid fel eller problem görs till olika företag beroende på fel/problem. På sidan Felanmälan finns mer info och kontaktuppgifter.

Läs mer

Styrelsen

Kontakta styrelsen genom e-post styrelsen@brfgripenorebro.se vid frågor eller förslag. Vid akut angelägenhet eller problem se istället sidan Felanmälan.

Läs mer

Flytta IN/UT?

På sidan "In-/utflytt eller sambo" finns tips på saker att tänka på för dig som ska flytta in till eller ut från föreningen.

Läs mer

  Admin   Hitta Brf

Brfify.se - Digitala tjänster för moderna brf:er!