Hissar

Hiss i varje entré

I föreningen finns sammanlagt sex stycken hissar, en i varje entré. Hissarna är tillverkade av Kone vilket föreningen även har serviceavtal med. Ordinarie tider ska servicetekniker vara på plats inom fyra timmar och vid person fast inom en timme. Vid akut fara för liv ring alltid 112! Alla hissar är uppkopplade dygnet runt till Kone för analys och automatisk felanmälan vid upptäckt av fel.

Kod till källaren

För att kunna åka ner till källaren (-1) behöver boende dygnet runt ange en kod vilket är olika för varje entré och finns i appen under Åtkomst. För att kunna åka upp från källaren krävs ingen kod.

Gör så här:

  1. Håll in knappen -1 till dess att det står "C1" i displayen.
  2. Tryck sedan in hisskoden genom att trycka på siffrorna för våningsnumren.
  3. Avsluta med att trycka på knappen -1 två gånger. 

Status i appen

Hissarnas status visas snart i realtid i föreningens app. På så vis kan medlemmar se om hissen är ur funktion, om den är felanmäld och när servicetekniker beräknas komma eller om de redan är på plats.

Felanmälan

Vid fel på hissar anmäls fel direkt till Kone, se sidan "Felanmälan".

Åk hiss med appen

Under våren kommer även boende med hjälp av appen kunna åka hiss helt digitalt utan att behöva klicka på någon hissknapp. Exempelvis kalla på hissen redan innan du är framme vid entrédörren. Håll utkik i nyheterna!

Brf Gripen 1 i Örebro

I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med våra 84 lägenheter. Med närhet till bl.a. centrum, mataffärer, restauranger, gym, racketcenter, grönområden, golfbana och universitet. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen som ständigt strävar efter att bli bättre.

Felanmälan

Anmälan vid fel eller problem görs till olika företag beroende på fel/problem. På sidan Felanmälan finns mer info och kontaktuppgifter.

Läs mer

Styrelsen

Kontakta styrelsen genom e-post styrelsen@brfgripenorebro.se vid frågor eller förslag. Vid akut angelägenhet eller problem se istället sidan Felanmälan.

Läs mer

Flytta IN/UT?

På sidan "In-/utflytt eller sambo" finns tips på saker att tänka på för dig som ska flytta in till eller ut från föreningen.

Läs mer

  Admin   Hitta Brf

Brfify.se - Digitala tjänster för moderna brf:er!