Förråd & barnvagnsförråd

Lägenhetsförråd

Till varje lägenhet finns ett låsbart förråd. Vissa lägenheter har förråd i källaren och vissa i anslutning till lägenheten. Förråden är märkta med lägenhetsnummer. Var noga med att endast använda ditt eget förråd.

Extra förråd att hyra

Styrelsen har fattat beslut om att tillgängliggöra sju utrymmen för uthyrning som extra förråd. Förråden är rum med "riktiga" väggar, ståldörr och cylinderlås (till skillnad från de flesta förråden tillhörande lägenheterna). Hyran baseras på förrådets golvyta/area och varierar därför mellan de olika förråden och dess storlek. Hyran är oftast lägre än motsvarande kvadratmeterpris hos förrådsbolag och höjs med två procent varje årsskifte. Eventuella eluttag och vask/avlopp får inte användas samt kan påverka användbar yta/volym. Uthyrning hanteras löpande av Egeryds och du ställer dig i kö via föreningens app där du även kan följa din plats i kön.

Regler extraförråd 2021-02-18

Entré & våning: Golvarea/yta: Årshyra 2021: Notering (kan påverka användbar yta/volym):
23A, vån. 1 1,7 m2 1 700 kr  
23B, vån. 1 1,8 m2 1 800 kr  
23D, vån. 1 1,9 m2 1 900 kr Hylla på ena väggen
23A, källare 2,1 m2 2 100 kr Ventilationsrör och vask+avlopp (får ej användas)
23B, källare 2,6 m2 2 600 kr Ventilationsrör i tak
23D, källare 2,1 m2 2 100 kr Ventilationsrör och vask+avlopp (får ej användas)
25, källare 4,9 m2 4 900 kr Vattenrör och kabelstege

Barnvagnsförråd

I källarplan för varje entré i direkt eller nära anslutning till hiss finns låst förråd för barnvagnar, rullatorer och rullstolar (ej cyklar). Åtkomst sker genom tagg. Barnvagnar etc. får inte förvaras i trapphus!

Brf Gripen 1 i Örebro

I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med sina 84 lägenheter. Med närhet till bl.a. centrum, mataffärer, gym, racketcenter, grönområden, golfbana och universitet. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen.

Felanmälan

Anmälan vid fel eller problem görs till olika företag beroende på fel/problem. På sidan Felanmälan finns mer info och kontaktuppgifter.

Läs mer

Styrelsen

Kontakta styrelsen genom e-post styrelsen@brfgripenorebro.se vid frågor eller förslag. Vid akut angelägenhet eller problem se istället sidan Felanmälan.

Läs mer

Flytta IN/UT?

På sidan "In-/utflytt eller sambo" finns tips på saker att tänka på för dig som ska flytta in till eller ut från föreningen.

Läs mer

  Admin   Hitta Brf

Brfify.se - Digitala tjänster för moderna brf:er!