Fasad & balkong

Fasad & balkong

Allt som rör fastighetens fasad är föreningens ansvar enligt den uppdelning som finns i bostadsrättslagen. Det beror bland annat på att större infästningar i fasaden kan medföra att de garantier som byggentreprenören lämnat hävs. För att inte riskera detta, och för att behålla husets ursprungliga karaktär, har bostadsrättsföreningen satt upp en del riktlinjer. Till exempel är det därför inte tillåtet att sätta upp parabolantenn, hyllor, markiser, lampor, värmelampor, hyllor eller staket och inte heller att glasa in balkonger eller uteplatser utan tillstånd från styrelsen. Läs mer kring balkonginglasning här.

Blomsterlådor

Blomsterlådor på balkonger är helt okej men dessa måste hängas på räckets insida och får inte sticka ut över balkongen för att inte riskera att skada någon om de skulle ramla ner. Vattna försiktigt så att vattnet inte rinner ner till grannen under.

Uteplats?

Se sidan "Uteplats".

Brf Gripen 1 i Örebro

I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med våra 84 lägenheter. Med närhet till bl.a. centrum, mataffärer, restauranger, gym, racketcenter, grönområden, golfbana och universitet. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen som ständigt strävar efter att bli bättre.

Felanmälan

Anmälan vid fel eller problem görs till olika företag beroende på fel/problem. På sidan Felanmälan finns mer info och kontaktuppgifter.

Läs mer

Styrelsen

Kontakta styrelsen genom e-post styrelsen@brfgripenorebro.se vid frågor eller förslag. Vid akut angelägenhet eller problem se istället sidan Felanmälan.

Läs mer

Flytta IN/UT?

På sidan "In-/utflytt eller sambo" finns tips på saker att tänka på för dig som ska flytta in till eller ut från föreningen.

Läs mer

  Admin   Hitta Brf

Brfify.se - Digitala tjänster för moderna brf:er!