El

Egen elanslutning

Varje lägenhet har en egen elanslutning från Eon Elnät och varje medlem tecknar själv elavtal med valfri leverantör. Elmätarna sitter i låsta utrymmen i källarna tillsammans med bland annat porslinssäkringar, vilket boende inte kommer åt.

   
Nätägare E.ON Energidistribution AB
Elområde SE 3
Områdes-ID NRL
Anläggnings-ID Individuellt för varje lägenhet, se faktura från Eon eller kontakta styrelsen. (18 siffror som alltid börjar med 735 999)
Kommer snart att visas i appen! 

Elen i lägenheten

Lägenhetens el-central är utrustade med automatsäkringar och med jordfelsbrytare för din säkerhet. Alla eluttag är jordade och om en säkring löser ut kan man slå tillbaka säkringen i el-centralen. Löser den ut igen är det viktigt att ta reda på vad som orsakar problemet. Kan du själv inte lösa problemet gör en felanmälan till Egeryds.

Om säkringen går! ⚡️

Ibland kan porslinssäkringarna utlösas och hela eller delar av lägenheten då bli strömlös. Detta kan uppstå om man exempelvis använder flera vitvaror samtidigt. Porslinssäkringarna sitter i låsta rum i källaren och kan därför inte bytas av respektive medlem. Utöver att kontakta Egeryds/fastighetsjour kan medlemmar även höra av sig till Erik i styrelsen via telefon/SMS. Kontrollera först i egna lägenheten att inga automatsäkringar i egna elskåpet har utlöst.

Brf Gripen 1 i Örebro

I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med våra 84 lägenheter. Med närhet till bl.a. centrum, mataffärer, restauranger, gym, racketcenter, grönområden, golfbana och universitet. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen som ständigt strävar efter att bli bättre.

Felanmälan

Anmälan vid fel eller problem görs till olika företag beroende på fel/problem. På sidan Felanmälan finns mer info och kontaktuppgifter.

Läs mer

Styrelsen

Kontakta styrelsen genom e-post styrelsen@brfgripenorebro.se vid frågor eller förslag. Vid akut angelägenhet eller problem se istället sidan Felanmälan.

Läs mer

Flytta IN/UT?

På sidan "In-/utflytt eller sambo" finns tips på saker att tänka på för dig som ska flytta in till eller ut från föreningen.

Läs mer

  Admin   Hitta Brf

Brfify.se - Digitala tjänster för moderna brf:er!