Cyklar

parkering_placering 

Parkering

Varje entré

I källaren för varje entré finns låst utrymme för parkering av cyklar som du kommer åt via tagg. Du parkerar i cykelställ och kommer åt utrymmet med din tagg.

Gemensamt cykelrum

För dig som använder din cykel ofta, annars ombeds du använda källarutrymmena i egna entrén.

Utomhus

På föreningens fastighet finns det utomhus på flera platser cykelställ med möjlighet att låsa cykeln i ramen.
Parkering utomhus rekommenderas för gäster.

Pump

Precis innanför dörren till höger i gemensamma cykelrummet 23C finns en elektrisk cykelpump med tryckmätare (bar & PSI) och munstycke för flera ventiler (Schrader, Presta & Dunlop). Med cykelpumpen går det både att fylla på och tömma ur luft.

Service

Under året kommer ett samarbete inledas med en mobil cykelverkstad som kommer till föreningens adress och kan hjälpa boende med deras cyklar. Mer information kommer framöver.

Gäster & besökare

Parkering av cykel rekommenderas utomhus för gäster och besökare till boende i föreningen. Samtliga ställ möjliggör låsning i cykelramen.

 

 

 

Bilparkering?

Läs mer på sidan Parkering.

Brf Gripen 1 i Örebro

I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med sina 84 lägenheter. Med närhet till bl.a. centrum, mataffärer, gym, racketcenter, grönområden, golfbana och universitet. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen.

Felanmälan

Anmälan vid fel eller problem görs till olika företag beroende på fel/problem. På sidan Felanmälan finns mer info och kontaktuppgifter.

Läs mer

Styrelsen

Kontakta styrelsen genom e-post styrelsen@brfgripenorebro.se vid frågor eller förslag. Vid akut angelägenhet eller problem se istället sidan Felanmälan.

Läs mer

Flytta IN/UT?

På sidan "In-/utflytt eller sambo" finns tips på saker att tänka på för dig som ska flytta in till eller ut från föreningen.

Läs mer

  Admin   Hitta Brf

Brfify.se - Digitala tjänster för moderna brf:er!