Cykel

parkering_placering 

Parkering

Föreningen har gott om parkeringsplatser för cyklar, barnvagnar och rullatorer. Det finns hela 15 olika platser att parkera sin cykel på!

Vid källarförråd

I källaren för varje entré finns låst utrymmen utanför lägenhetsförråd för parkering av cyklar som du kommer åt via tagg. Du parkerar i cykelställ och innanför svarta linjer så att utrymmningsvägar hålls fria.

Barnvagnsförråd

I källaren för varje entré i direkt anslutning till hissen finns barnvagnsförråd vilket är låsta rum med plåtdörr och brytskydd. Åtkomst sker dygnet runt med tagg och endast för de i egna entrén.

Gemensamt cykelrum

För dig som använder din cykel ofta, annars ombeds du använda källarutrymmena i egna entrén.

Utomhus

På föreningens fastighet finns det utomhus på flera platser cykelställ med möjlighet att låsa cykeln i ramen.
Parkering utomhus rekommenderas för gäster.

Pump

Precis innanför dörren till höger i gemensamma cykelrummet 23C finns en elektrisk cykelpump med tryckmätare (bar & PSI) och munstycke för flera ventiler (Schrader, Presta & Dunlop). Med cykelpumpen går det både att fylla på och tömma ur luft.

Gäster & besökare

Parkering av cykel rekommenderas utomhus för gäster och besökare till boende i föreningen. Samtliga ställ möjliggör låsning i cykelramen.

 

 

Bilparkering?

Läs mer på sidan Parkering.

Brf Gripen 1 i Örebro

I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med våra 84 lägenheter. Med närhet till bl.a. centrum, mataffärer, restauranger, gym, racketcenter, grönområden, golfbana och universitet. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen som ständigt strävar efter att bli bättre.

Felanmälan

Anmälan vid fel eller problem görs till olika företag beroende på fel/problem. På sidan Felanmälan finns mer info och kontaktuppgifter.

Läs mer

Styrelsen

Kontakta styrelsen genom e-post styrelsen@brfgripenorebro.se vid frågor eller förslag. Vid akut angelägenhet eller problem se istället sidan Felanmälan.

Läs mer

Flytta IN/UT?

På sidan "In-/utflytt eller sambo" finns tips på saker att tänka på för dig som ska flytta in till eller ut från föreningen.

Läs mer

  Admin   Hitta Brf

Brfify.se - Digitala tjänster för moderna brf:er!