Barnvagn & rullator

Barnvagnsförråd

I källarplan för varje entré i direkt eller nära anslutning till hiss finns låst rum för barnvagnar, rullatorer och rullstolar. Här är det också tillåtet att parkera sin cykel i mån av plats. Oavsett ekipage kom ihåg att parkera innanför de svarta linjerna så blir vardagen smidig för alla! Åtkomst sker genom tagg.

Aldrig i trapphus!

Barnvagnar med mera får inte förvaras, varken kort eller långvarigt, i trapphusen! Detta är mycket viktigt för att bibehålla en god brandsäkerhet och fria utrymningsvägar.

Brf Gripen 1 i Örebro

I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med våra 84 lägenheter. Med närhet till bl.a. centrum, mataffärer, restauranger, gym, racketcenter, grönområden, golfbana och universitet. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen som ständigt strävar efter att bli bättre.

Felanmälan

Anmälan vid fel eller problem görs till olika företag beroende på fel/problem. På sidan Felanmälan finns mer info och kontaktuppgifter.

Läs mer

Styrelsen

Kontakta styrelsen genom e-post styrelsen@brfgripenorebro.se vid frågor eller förslag. Vid akut angelägenhet eller problem se istället sidan Felanmälan.

Läs mer

Flytta IN/UT?

På sidan "In-/utflytt eller sambo" finns tips på saker att tänka på för dig som ska flytta in till eller ut från föreningen.

Läs mer

  Admin   Hitta Brf

Brfify.se - Digitala tjänster för moderna brf:er!