Åtkomst - Portkod, porttelefon, taggar & nycklar

För din och dina grannars trygghet tänk på att inte släppa in okända personer i fastigheten och att säkerställa att dörrarna stängs och låses när du går in/ut!

Entréer & porttelefon

Huvudentréerna är utrustade med taggläsare, kodlås och porttelefon. Andra entréer och gemensamma utrymmen såsom cykelförråd, källare och soprum har endast taggläsare. Vid fel namn i porttelefon kontakta Egeryds.

Portkod

Portkoderna är individuella för respektive entré, byts ut minst en gång per år och finns i appen (Start > Portkod). Tryck in portkoden och sedan på knappen OK. Portkoderna fungerar endast i egna huvudentréen mellan 06:00 till 23:00. Sprid koden med försiktighet och använt så långt det är möjligt istället porttelefonen.

Tagg

Det är med hjälp av tagg (svart bricka) som du som boende kommer åt entréer (huvudentréer och från innergråden), soprum, cykelförråd och andra gemensamma utrymmen.

Varje lägenhet fick vid byggnation av föreningen två stycken taggar och behövs fler beställs detta via Egeryds, ej tillåtet på andra sätt! Det är också Egeryds som kontaktas om tagg försvunnit (tappad, stulen osv.). Medlemmar kan kontakta styrelsen för att få veta hur många taggar som är registrerade till ens lägenhet.

Fysisk nyckel

Fysiska, klassiska, nycklar fungerar utöver till ens lägenhet även till egna huvudentréen. Till de flesta andra dörrar krävs tagg.

Varje lägenhet fick vid byggnation av föreningen fem(?) stycken lägenhetsnycklar och tre(?) stycken nycklar till postfack. Behövs fler beställs detta via Egeryds, ej tillåtet på andra sätt! Det är också Egeryds som kontaktas om nyckel försvunnit (tappad, stulen osv.).

Digital nyckel

För åtkomst till parkeringshuset har de som hyr p-plats en digital nyckel via appen Parakey. Vid problem eller frågor kontakta styrelsen.

Brf Gripen 1 i Örebro

I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med sina 84 lägenheter. Med närhet till bl.a. centrum, mataffärer, gym, racketcenter, grönområden, golfbana och universitet. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen.

Felanmälan

Anmälan vid fel eller problem görs till olika företag beroende på fel/problem. På sidan Felanmälan finns mer info och kontaktuppgifter.

Läs mer

Styrelsen

Kontakta styrelsen genom e-post styrelsen@brfgripenorebro.se vid frågor eller förslag. Vid akut angelägenhet eller problem se istället sidan Felanmälan.

Läs mer

Flytta IN/UT?

På sidan "In-/utflytt eller sambo" finns tips på saker att tänka på för dig som ska flytta in till eller ut från föreningen.

Läs mer

  Admin   Hitta Brf

Brfify.se - Digitala tjänster för moderna brf:er!