Tryggt, aktivt & modernt

Nyheter

Här på webbsidan visas publika nyheter och i appen visas både publika och privata nyheter.

Vill du delta i styrelsearbete?

Publicerad 2021-08-07 17:49 Fastnålad

Till hösten är det årsstämma och då ska vi välja en ny styrelse. Engagera dig i föreningen och meddela ditt intresse till valberedningen!

Läs mer

Rensning av cyklar

Publicerad 2021-10-21 18:00 Viktig nyhet!

Under kvällen har samtliga cyklar parkerade inomhus fått en pappersremsa med texten "KASTA CYKELN!". Ta bort papersremsan för att cykeln inte ska rensas ut/kastas!

Läs mer

Parkera rätt så cykeln inte skadas

Publicerad 2021-10-17 18:00 Viktig nyhet!

Kom ihåg att parkera rätt så att grannar smidigt kan ta sig fram och din cykel inte skadas av övervåningen på cykelställen.

Läs mer


Läs alla nyheter

Brf Gripen 1 i Örebro

I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med sina 84 lägenheter. Med närhet till bl.a. centrum, mataffärer, gym, racketcenter, grönområden, golfbana och universitet. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen.

Felanmälan

Anmälan vid fel eller problem görs till olika företag beroende på fel/problem. På sidan Felanmälan finns mer info och kontaktuppgifter.

Läs mer

Styrelsen

Kontakta styrelsen genom e-post styrelsen@brfgripenorebro.se vid frågor eller förslag. Vid akut angelägenhet eller problem se istället sidan Felanmälan.

Läs mer

Flytta IN/UT?

På sidan "In-/utflytt eller sambo" finns tips på saker att tänka på för dig som ska flytta in till eller ut från föreningen.

Läs mer

  Admin   Hitta Brf

Brfify.se - Digitala tjänster för moderna brf:er!